Vi vil være din fortrukkende online leverandør af myndighedsprojekter. 

Om raumwerk

Få udarbejdet materiale så du opnår mulighed for en hurtigere byggetilladelse

Mission

Hos Raumwerk er vores primære mål at være en pålidelig partner og vejleder for vores kunder, når det kommer til byggetilladelser, ibrugtagningstilladelser og lovliggørelser af byggeri hos myndighederne. Med vores ekspertise sikrer vi overholdelse af alle påkrævet lovkrav for at opnå de nødvendige tilladelser til dit byggeri.

Vores mission er at forenkle den ofte komplekse og uoverskuelige proces. Vi opbygger en pålidelig og troværdig relation med vores kunder gennem åbenhed og god kundeservice.
Hos os er vi gennemsigtige, du kan få et prisestimat direkte på vores hjemmeside – så du ved hvad du kan forvente af dit myndighedsprojekt.
Hos os er der aldrig skjulte omkostninger, når vi har sendt dig en pris på opgaven.

Vi bestræber os konstant efter at være opdateret på de gældende regler og krav, hvilket giver vores kunder en sikkerhed for at arbejdet udføres korrekt – som resulterer i en korrekt og hurtig tilladelse.

Vision

At dine byggedrømme omsættes til virkelighed, som starter ved et problemfrit online skitse og myndighedsprojekt.

Img 2720
Thumbnail Img 9021
Img 2738
Thumbnail Img 9577
Uden Titel

Bygningskonstruktør & Stifter

Danske Arkitekt Logo

Raumwerk ApS er medlem af Danske Arkitekt Virksomheder.

Det betyder, at du som kunde har garanti for, at vores virksomhed er opdateret på de nyeste krav og retningslinjer, som stilles indenfor vores fag.
Det betyder også, at vores forsikring er blandt de bedst dækkende på markedet. Vi er forsikret op til 2.500.000 kr. ved ting og formueskade og 25.000.000 kr. ved personskade. Det er din og vores sikkerhed, hvis der mod forventning skulle opstå fejl forsaget af Raumwerk.     

Som medlem er det påkrævet, at ansatte er ansat under gældende overenskomster.

Som medlem er vi en del af et netværk med kollegaer i branchen, hvilket gør at vi kan udveksle erfaring og bistå hinandens opgaver.  

Vores medlemskab er din garanti for, at vi er professionelle og at tingene hos os er i orden.

Kontakt os i dag

Firefly 20231026175814