Alt det med småt, skrevet med stort

 • Handelsbetingelser

  Generelle betingelser

  De opstillede handelsbetingelser er gældende for alle aftaler om rådgivning hos Raumwerk ApS, medmindre andet aftales skriftligt.

  Rådgivning hos Raumwerk ApS er i henhold til ABR89 (Almindelige Betingelser for Rådgivning af 1989) og de nyere Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler (GBF19 ). Du kan læse mere her på Danskeark.dk

  I Raumwerk ApS tilbyder vi flere forskellige rådgivningsydelser og mange af ydelserne har vi standardiseret i en sådan grad at vi har lavet ydelsesbeskrivelser – se menupunktet “Ydelser”.

  Har du behov for rådgivning, som ikke er inkluderet i standardkoncepterne, så hjælper vi naturligvis også her.

  Raumwerk tilbyder sparring og rådgivning, primært i forbindelse med myndighedsbahndling af dit byggeri og tilknyttede opgaver. Dog yder vi også rådgivning i forbindelse med æstetiske, funktionelle og/eller håndværksmæssige aspekter ved din bolig samt de processer, som er relevante i forbindelse med arbejder på boligen. Rådgivningen kan være alt fra korte konsultationer til projektering og styring af samlede byggeprojekter, der strækker sig over flere måneder.

  For alle typer af ydelser udarbejdes der en skriftligaftale med en beskrivelse om, hvad rådgivningen hos Raumwerk ApS skal omfatte samt hvilke ydelser den skal indeholde og hvad du skal betale.

  Oplysninger om firmaet Raumwerk

  Raumwerk ApS
  CVR-nr. DK-43992619
  Aabenraavej 21, 6100 Haderslev

  Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os, så kan du sende os en mail til: hej@raumwerk.dk eller ringe på hovednummeret +45 42720185

  Raumwerk ApS (”Vi”, ”Os”, ”Vores” eller ”Raumwerk”) – er et dansk registreret erhvervsdrivende Anpartselskab, der har etableret hjemmesiden raumwerk.dk (”Hjemmesiden”), og siden 2023 fokuserer på at tilbyde arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private boligejere.

  Private og bygherre (”Kunder” eller ”Erhverv”) i Danmark kan kontakte Raumwerk på raumwerk.dk med ønsket om at blive kontaktet. Alle besøgende kan frit tilgængelige (”Anonyme besøgende” eller ”Besøgende”) læse og lade sig inspirere af hjemmesidens indhold.

  På raumwerk.dk kan en besøgende frit vælge at kontakte Raumwerk pr. telefon, mail eller ved at udfylde en kontaktformular. Det er naturligvis også muligt at besøge Raumwerk på den fysiske adresser Nørregade 40B, 6100 Haderslev. Raumwerks ydelser præsenteres på Raumwerk.dk og/eller ethvert andet sted, hvor vi vælger at informere om vores tilbud.

  Priser og tilgængelighed

  Timepris for arkitekt og byggetekniske ydelser: fra kr. 800,- til 1.250,- kr. inkl. moms 

  Hos Raumwerk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne prisoverslag. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

 • Persondatapolitik (GDPR)

  Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Raumwerk ApS.

  Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

  Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

  Oplysninger vi indsamler

  Raumwerk ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  – Besøger vores hjemmeside

  – Anmelder vores hjemmeside

  – Udfylder formularen til tilbudsberegning på vores hjemmeside

  – Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

  Den dataansvarlige

  Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.raumwerk.dk er Raumwerk ApS, Nørregade 40B, 6100 Haderslev, cvr nr. 43992619

  Behandlingsgrundlag og formål

  Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

  Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

  Andre modtagere af personoplysninger

  Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

  Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

  Dine rettigheder

  Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

  Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

  Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kathrine@raumwerk.dk

Indholdsfortegnelse